myRENZbox post- en pakketkastenunits

De toekomst van de pakketbezorging begint nu.

Vraag direct een offerte aan.

Grote stroom pakketten? Wij hebben de oplossing!

De internethandel floreert:
Pakketdiensten bezorgen tegenwoordig dagelijks door het hele land meer dan tien miljoen pakketten, met een duidelijk stijgende lijn. Het aantal pakketten dat aan particulieren wordt geleverd stijgt met name enorm en beslaat inmiddels al meer dan de helft van het totale volume aan bezorgingen. Met de myRENZbox, pakketkastenunit, speciaal voor woon- en appartementencomplexen – heeft Renz een innovatieve oplossing ontwikkeld. Dit is onze reactie op de groeiende behoefte en zal de pakketbezorging in de toekomst duurzaam veranderen.

myRENZbox post – en pakketkastenunits van de toekomst

 

myRENZbox pakketkast 

Dynamische kasten met uiteenlopende afmetingen maken de myRENZbox tot een zeer flexibele pakketkasteninstallatie voor zowel bewoners als bezorgers. Het gebruik is dankzij de digitale koppeling van logistieke processen van toonaangevende pakketdiensten bijzonder eenvoudig.

 

myRENZbox postkastenunit

In de productlijnen BASIC / EXCLUSIVE en PREMIUM kan de myRENZbox indien gewenst worden uitgerust met postkastenunits, als optie ook met een elektronisch slot.

 

myRENZbox digitale naamplaat

In de productlijnen BASIC / EXCLUSIVE en PREMIUM kan de postkastenunit worden uitgerust met het myRENZbox digitale naamplaat. Hiermee is het intelligente overdrachtssysteem compleet.

 

myRENZbox Digitale- bel

In de productlijnen BASIC / EXCLUSIVE en PREMIUM kan de myRENZbox digitale bel direct in de bedieningseenheid van de unit worden geïntegreerd. De bezoeker kan dan via het touchscreen eenvoudig de gezochte bewoner vinden: de namen worden overzichtelijk gepresenteerd in een alfabetische lijst.

 

myRENZbox Koelvak
De productlijn BASIC / EXCLUSIV kan indien gewenst worden uitgerust met de nieuwe koelvakken. Hiermee kunnen de bezorgdiensten bv. ook levensmiddelen direct via de myRENZbox bezorgen. De kasten met koelvak zijn leverbaar in verschillende temperatuurzones – gekoelde of diepgevroren artikelen kunnen dan zonder problemen worden geleverd.

Vraag direct een offerte aan.

Wat kan de myRENZbox?

Multifunctionele toepassing
De myRENZbox is een intelligent overdrachtsplatform voor alle soortenen maten goederen. Door de flexibele netwerkmogelijkheden van het myRENZbox-systeemplatform met verschillende bezorgers, bezorgdiensten, logistieke systemen, webshops of software voor huismeesters is de myRENZbox multifunctioneel toepasbaar.

Ontvangen en versturen, de klok rond
Met de myRENZbox wordt het ontvangen en versturen van pakketten van huis of op het werk nog makkelijker want er hoeft niemand voor thuis te blijven. Bezorging en retourzending is mogelijk met alle pakketdiensten - 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Eenvoudig te gebruiken
De bezorgdiensten, de huismeester en de bewoners zijn via het systeemplatform direct met elkaar verbonden. De bediening vindt plaats via de touchdisplay van de unit, het myRENZbox portal voor de gebruiker resp. exploitant en de myRENZbox-app.

Universele koppeling en gebruik
Microsoft en Red Hat vormen de technische basis voor de universele koppeling en het gebruik van de unit. De myRENZbox-app is voor iOS-, Android- besturingssystemen verkrijgbaar.

Individueel te configureren
Dankzij de digitale besturing kunnen in grootte verschillende vakken dynamisch worden gebruikt, al naar gelang de omvang van het betreffende pakket. Hoeveel pakketkasten er nodig zijn, wordt berekend aan de hand van het aantal bewoners van het complex en hun individuele behoeften. De intelligente myRENZbox pakketkastenenunits zijn beschikbaar in alle groottes, kleuren, vormen en varianten en kunnen passend bij de unit worden geconfigureerd.

Vraag hier een offerte aan.