RENZ Pakketkasten voor bedrijven en woongebouwen 

Renz Netherlands

 

De hoogste kwaliteitsnormen en permanente innovaties, deze claim in de productfilosofie, in combinatie met een hoog serviceniveau, heeft Erwin Renz Metallwarenfabrik GmbH & Co KG een toonaangevende positie in Europese postkastenbranche opgeleverd. Zowel qua ontwerp als met het oog op de functionaliteit en fabricagekwaliteit, weten de prod...

Lees verder

Renz Netherlands

 

De hoogste kwaliteitsnormen en permanente innovaties, deze claim in de productfilosofie, in combinatie met een hoog serviceniveau, heeft Erwin Renz Metallwarenfabrik GmbH & Co KG een toonaangevende positie in Europese postkastenbranche opgeleverd. Zowel qua ontwerp als met het oog op de functionaliteit en fabricagekwaliteit, weten de producten van Renz zich duidelijk te onderscheiden.

De eigen ontwikkeling van nieuwe en verbeterde producten levert, net als bij een exacte marktanalyse, een belangrijke bijdrage aan deze positie. De wensen en eisen van onze klanten staan altijd centraal. Met het brede assortiment aan post- en pakketkasten voor eengezinswoningen, wooncomplexen en speciale maatwerkoplossingen voldoen wij aan deze eisen. De trends worden ruim op tijd herkend en leiden tot innovatieve product oplossingen. Bijvoorbeeld bij onze nieuwe pakketkasten waarmee we reageren op de groeiende online verkoop en hiermee vereenvoudigen we het ontvangen en verzenden van pakketten voor de klant net het ontvangen van brieven.

Met behulp van de in deze branche unieke software en IT-ondersteuning zoals bv. de Renz Internet Configurator (RIC) kunnen wij als Renz verkooppartner en verwerker individuele oplossingen genereren. Na bevestiging van de order, wordt de bijbehorende gegevens direct naar de productieplanning gestuurd en wordt de bestelde unit in productie genomen.

Informatie sluiten