Pakketkast voor Mobiele oplossingen 

Renz Netherlands

Laat bouwmaterialen en kramerijen veilig op de bouw aanleveren 
Onderscheiden met de Europese Smarthome award en de Digital Leader award

myRENZbox mobiele oplossingen

myRENZbox – De flexibele oplossing voor bouwplaatsen en evenementen op locatie.

Blijf mobiel en flexibel

De mobiele myRENZbox is de ideale oplossing voor projecten buiten het eigen bedrijfsterrein van de onderneming. Post, pakketten en andere goederen kunnen daar worden ontvangen en verzonden. Zonder tijdverlies, 24 uur per dag, discreet en veilig. Ook andere ondernemingen zoals pakketdiensten kunnen hier gebruik van maken. En wanneer u naar een andere locatie gaat, neemt u de mobiele myRENZbox gewoon mee. De mobiele myRENZbox is niet alleen te gebruiken als overdrachtsplatform maar ook als intelligente kluisinstallatie voor bijvoorbeeld festivals, concerten of tuinshows.

De mobiele myRENZbox gaat graag met u mee

De mobiele myRENZbox kan eenvoudig met behulp van een laadkraan of een vorkheftruck op de gewenste locatie worden opgesteld. Een fundering is door de speciale constructie niet vereist waardoor de plaatsbepaling  zeer eenvoudig wordt. Bovendien is toepassing tot een windlastzone 3 standaard toegestaan. Hogere eisen zijn vanzelfsprekend op aanvraag realiseerbaar. De installatie en ingebruikname op de locatie verloopt vlot en maakt daardoor snel wisselend gebruik op bijvoorbeeld verschillende bouwplaatsen mogelijk.

Hier krijgt alles een veilig plekje

Speciale schroeven, reserveonderdelen of rugtassen – de myRENZbox is uitgerust met vakken van verschillende afmetingen, geheel naar uw behoeften. Met een diepte van 75 cm weten de boxen te overtuigen met een groot volume. Voor iedereen met zeer grote plannen bieden we kasten aan tot twee meter hoog. Desondanks blijven de buitenmaten van de myRENXbox compact omdat de verschillende vakken dynamisch worden toegewezen voor optimaal gebruik van de ruimte.

Open voor alle pakketdiensten

Met een myRENZbox kunt u goederen en pakketten van alle dienstverleners en logistieke partners ontvangen en zo nodig ook verzenden. Als overdrachtsplatform staat de myRENZbox open voor alle logistieke dienstverleners.

Flexibel configureerbaar voor uw behoeften

De mobiele myRENZbox pakketkastenunits uit ons standaardassortiment kunnen modulair worden samengesteld en zijn leverbaar in alle groottes, meer dan 200 RAL kleuren, vormen en variaties. Op deze manier kan alles geheel aan de eisen van uw toepassing wensen worden aangepast.

Eenvoudig te bedienen en op elk moment traceerbaar

De bediening van de myRENZbox verloopt heel eenvoudig via het 8 inch touchscreen en de myRENZbox-app. Bij een levering ontvangt u een melding via een pushbericht en u kunt zich via de app of pincode identificeren om de goederen uit te nemen. Rechten via Pincode of de app kunnen eenvoudig online via het myRENZbox portal worden geregeld.

In de eventlog worden alle bezorgingen en afhalingen opgeslagen, waardoor u makkelijk kunt herleiden of iets is uitgenomen of gebracht.

 

Profiteer van een mobiele  myRENZbox

Vraag direct een offerte aan.

 

Toename van de productiviteit

Geen vertraging in verband met ontbrekend materiaal door flexibele levering

 

Kostendaling

Tijd- en daarmee kostenbesparende aanlevering van goederen

 

Flexibiliteit en dynamiek

myRENZbox na elkaar op verschillende locaties te gebruiken

 

Multi-User-oplossing

Efficiënte en eenvoudige koppeling van logistieke en meerdere ondernemingen

 

Tijdwinst

De aannemer hoeft niet steeds op de locatie aanwezig te zijn maar kan de aanlevering van de goederen flexibel beheren.

 

24/7 ontvangen van goederen mogelijk

Bezorgen en afhalen van goederen mogelijk op elk moment, dag en nacht

 

Veiligheid en discretie

Veilige en discrete pakketbewaring dankzij een elektronische vergrendeling en een zeer robuuste afwerking. Opstellen van de myRENZbox buiten een gevaarlijke zone van de bouwplaats voor een veilige bezorging.

 

Traceerbare activiteiten

De eventlog bevat de geschiedenis van alle bezorgingen en afhalingen

 

 

 

 

Dit maakt onze mobiele oplossing zo intelligent

Vraag hier een offerte aan.